|
Post by Jaromír Gajda on Mar 13, 2022 10:31:50 GMT 1
dobry den drahe mamy samozivitelky a tatove samozivitelove, policejni utvar mesta brna varuje pred podvodnymi taktikami ktere se zde na foru vyskytly. ::)nejmenovani uzivatele fora se pokousi stahnout nic netusici obeti do kultu. prosim mejte se na pozoru pred podezdrelymi nabidkami prace. predevsim pokud jste mentalne nestabilni, ci jste nachylne k manipulaci, na zadne takove inzeraty neodpovidejte. mejte se hezky, jaromir gajda, PUMB.
|
|
|
Post by Broňa Vojtek on Mar 13, 2022 10:36:37 GMT 1
Hele hleď si svého jo? Nikoho to tvoje poučování nebaví. Co když třeba matky chtějí být v kultu? Měl bys jim pomoct naplnit své sny. Třeba se svobodně rozhodnou že tam chtějí vstoupit a ty jim v tom bráníš. Tohle nezní moc jako pomáhat a chránit, co?
|
|
|
Post by eduard navratil on Mar 13, 2022 15:30:48 GMT 1
pane gajdo dekuji moc za upozorneni! mnohe zeny z okoli se motaji kolem bohate casti brna, no to svet nevidel! dejte pozor na ty uchylaky.
|
|
|
Post by Broňa Vojtek on Mar 13, 2022 18:53:41 GMT 1
pane gajdo dekuji moc za upozorneni! mnohe zeny z okoli se motaji kolem bohate casti brna, no to svet nevidel! dejte pozor na ty uchylaky. A ty už taky drž chlebárnu. Jenom závidíš že mám kult a ty ne. Mimochodem moje nabídka stále platí a nově přijímáme i nestabilní mladé muže.
|
|
|
Post by eduard navratil on Mar 14, 2022 7:21:09 GMT 1
pane gajdo dekuji moc za upozorneni! mnohe zeny z okoli se motaji kolem bohate casti brna, no to svet nevidel! dejte pozor na ty uchylaky. A ty už taky drž chlebárnu. Jenom závidíš že mám kult a ty ne. Mimochodem moje nabídka stále platí a nově přijímáme i nestabilní mladé muže. dobry den jestli mi nabizite misto nechci. vy byste mel jit na psychinu. prosim bezte vyhledat pomoct...
|
|
|
Post by Broňa Vojtek on Mar 14, 2022 7:36:43 GMT 1
A ty už taky drž chlebárnu. Jenom závidíš že mám kult a ty ne. Mimochodem moje nabídka stále platí a nově přijímáme i nestabilní mladé muže. dobry den jestli mi nabizite misto nechci. vy byste mel jit na psychinu. prosim bezte vyhledat pomoct... No nevím pane, můj kult je dělaný přesně pro lidi jako jste vy. Ještě byste mohl zvážit jestli se nechcete připojit. Přihašování je otevřené až do konce měsíce. A co se týče mých osobních problémů, do toho vám vůbec nic není. Aby jste věděl, už podruhé jsem byl tento rok hospitalizovaný. Děkuji za názor, Broňa.
|
|